Prison Escape Breda

Evenementenlocatie Prison Escape Breda heet je hartelijk welkom aan de Kloosterlaan 168 in Breda.

Meer informatie over Prison Escape Breda in Breda

Voor de echte avonturiers ben je bij Prison Escape Breda aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Prison Escape Breda en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Breda, spreekt Prison Escape Breda tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Kloosterlaan 168 in Breda. Telefonisch is Prison Escape Breda te bereiken via 31 85 065 3268 en op de website https://www.prisonescape.nl/breda kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Prison Escape Breda? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prison Escape Breda het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Prison Escape Breda

Bezoekers bekeken ook