Fun City Den Haag

Evenementenlocatie Fun City Den Haag heet je hartelijk welkom aan de Gortstraat 7 in Den Haag.

Meer informatie over Fun City Den Haag in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Fun City Den Haag aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fun City Den Haag en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Fun City Den Haag tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Gortstraat 7 in Den Haag. Telefonisch is Fun City Den Haag te bereiken via 31 6 29520908 en op de website http://www.fun-city.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fun City Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun City Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fun City Den Haag

Bezoekers bekeken ook