Break Out Grunopark

Evenementenlocatie Break Out Grunopark heet je hartelijk welkom aan de GN NL, Hoofdweg 163 in Harkstede.

Meer informatie over Break Out Grunopark in Harkstede

Voor de echte avonturiers ben je bij Break Out Grunopark aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Break Out Grunopark en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Harkstede, spreekt Break Out Grunopark tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op GN NL, Hoofdweg 163 in Harkstede. Telefonisch is Break Out Grunopark te bereiken via 31 50 541 1706 en op de website http://www.breakout-grunopark.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Break Out Grunopark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Break Out Grunopark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Break Out Grunopark

Bezoekers bekeken ook