Operation Exit: Escape Room

Escaperoomcentrum Operation Exit: Escape Room heet je hartelijk welkom aan de Stationsweg 137 in Den Haag.

Meer informatie over Operation Exit: Escape Room in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Operation Exit: Escape Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Operation Exit: Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Operation Exit: Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Stationsweg 137 in Den Haag. Telefonisch is Operation Exit: Escape Room te bereiken via 31 6 39868287 en op de website http://www.operationexit.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Operation Exit: Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Operation Exit: Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Operation Exit: Escape Room

Bezoekers bekeken ook