Escape Factory Amsterdam

Escaperoomcentrum Escape Factory Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Gedempt Hamerkanaal 267 in Amsterdam.

Meer informatie over Escape Factory Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Factory Amsterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Factory Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Escape Factory Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Gedempt Hamerkanaal 267 in Amsterdam. Telefonisch is Escape Factory Amsterdam te bereiken via 31 20 205 0970 en op de website https://escapefactory.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Factory Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Factory Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Factory Amsterdam

Bezoekers bekeken ook