Escape Nova Zembla

Escaperoomcentrum Escape Nova Zembla heet je hartelijk welkom aan de Frankeneng 114G in Ede.

Meer informatie over Escape Nova Zembla in Ede

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Nova Zembla aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Nova Zembla en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ede, spreekt Escape Nova Zembla tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Frankeneng 114G in Ede. Telefonisch is Escape Nova Zembla te bereiken via 31 6 10892698 en op de website http://www.unlockadventures.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Nova Zembla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Nova Zembla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Nova Zembla

Bezoekers bekeken ook