InstaGames Lasergames Ede

Escaperoomcentrum InstaGames Lasergames Ede heet je hartelijk welkom aan de Maanderweg 12C in Ede.

Meer informatie over InstaGames Lasergames Ede in Ede

Voor de echte avonturiers ben je bij InstaGames Lasergames Ede aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij InstaGames Lasergames Ede en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ede, spreekt InstaGames Lasergames Ede tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Maanderweg 12C in Ede. Telefonisch is InstaGames Lasergames Ede te bereiken via 31 6 16468962 en op de website http://www.instagamesede.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij InstaGames Lasergames Ede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je InstaGames Lasergames Ede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. InstaGames Lasergames Ede

Bezoekers bekeken ook