King's Clash

Escaperoomcentrum King's Clash heet je hartelijk welkom aan de Smidsweg 8 in Anna Paulowna.

Meer informatie over King's Clash in Anna Paulowna

Voor de echte avonturiers ben je bij King's Clash aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij King's Clash en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Anna Paulowna, spreekt King's Clash tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Smidsweg 8 in Anna Paulowna. Telefonisch is King's Clash te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij King's Clash? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je King's Clash het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. King’s Clash

Bezoekers bekeken ook