Escaperoom Meppel

Escaperoomcentrum Escaperoom Meppel heet je hartelijk welkom aan de Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel.

Meer informatie over Escaperoom Meppel in Meppel

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Meppel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Meppel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Meppel, spreekt Escaperoom Meppel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Steenwijkerstraatweg 10 in Meppel. Telefonisch is Escaperoom Meppel te bereiken via en op de website http://escaperoommeppel.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Meppel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Meppel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Meppel

Bezoekers bekeken ook