Princescape VR

Escaperoomcentrum Princescape VR heet je hartelijk welkom aan de Hogezoom 68 in Burgh-Haamstede.

Meer informatie over Princescape VR in Burgh-Haamstede

Voor de echte avonturiers ben je bij Princescape VR aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Princescape VR en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Burgh-Haamstede, spreekt Princescape VR tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hogezoom 68 in Burgh-Haamstede. Telefonisch is Princescape VR te bereiken via en op de website http://www.princescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Princescape VR? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Princescape VR het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Princescape VR

Bezoekers bekeken ook