Escape Challenge

Escaperoomcentrum Escape Challenge heet je hartelijk welkom aan de Wateringsevest 7c in Delft.

Meer informatie over Escape Challenge in Delft

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Challenge aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Challenge en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delft, spreekt Escape Challenge tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wateringsevest 7c in Delft. Telefonisch is Escape Challenge te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Challenge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Challenge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Challenge

Bezoekers bekeken ook