Rock City Escape

Escaperoomcentrum Rock City Escape heet je hartelijk welkom aan de Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort.

Meer informatie over Rock City Escape in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Rock City Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Rock City Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt Rock City Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Daam Fockemalaan 22 in Amersfoort. Telefonisch is Rock City Escape te bereiken via 31 6 22656385 en op de website https://rockcityescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Rock City Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rock City Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Rock City Escape

Bezoekers bekeken ook