Bajes Break Out Venlo

Escaperoomcentrum Bajes Break Out Venlo heet je hartelijk welkom aan de Heymansstraat 130 in Venlo.

Meer informatie over Bajes Break Out Venlo in Venlo

Voor de echte avonturiers ben je bij Bajes Break Out Venlo aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bajes Break Out Venlo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Venlo, spreekt Bajes Break Out Venlo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Heymansstraat 130 in Venlo. Telefonisch is Bajes Break Out Venlo te bereiken via en op de website http://www.toffedag.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bajes Break Out Venlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bajes Break Out Venlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bajes Break Out Venlo

Bezoekers bekeken ook