Nox Room

Escaperoomcentrum Nox Room heet je hartelijk welkom aan de Lage Ham 35 in Dongen.

Meer informatie over Nox Room in Dongen

Voor de echte avonturiers ben je bij Nox Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Nox Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dongen, spreekt Nox Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Lage Ham 35 in Dongen. Telefonisch is Nox Room te bereiken via en op de website http://www.noxroom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Nox Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nox Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Nox Room

Bezoekers bekeken ook