Breakout Rotterdam

Escaperoomcentrum Breakout Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Willem Buytewechstraat 45 Lokaal 30 (Top Floor in Rotterdam.

Meer informatie over Breakout Rotterdam in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Breakout Rotterdam aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Breakout Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Breakout Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Willem Buytewechstraat 45 Lokaal 30 (Top Floor in Rotterdam. Telefonisch is Breakout Rotterdam te bereiken via 31 10 221 0390 en op de website http://www.breakoutrotterdam.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Breakout Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Breakout Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Breakout Rotterdam

Bezoekers bekeken ook