AC Escape

Escaperoomcentrum AC Escape heet je hartelijk welkom aan de Hoge Geest 43 in Naaldwijk.

Meer informatie over AC Escape in Naaldwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij AC Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij AC Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Naaldwijk, spreekt AC Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hoge Geest 43 in Naaldwijk. Telefonisch is AC Escape te bereiken via 31 174 643 215 en op de website https://escaperoomwestland.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij AC Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AC Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. AC Escape

Bezoekers bekeken ook