Escape Room The Cube

Escaperoomcentrum Escape Room The Cube heet je hartelijk welkom aan de Struytse Hoeck 5 in Hellevoetsluis.

Meer informatie over Escape Room The Cube in Hellevoetsluis

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room The Cube aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room The Cube en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hellevoetsluis, spreekt Escape Room The Cube tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Struytse Hoeck 5 in Hellevoetsluis. Telefonisch is Escape Room The Cube te bereiken via 31 6 41781378 en op de website http://www.escaperoomthecube.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room The Cube? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room The Cube het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room The Cube

Bezoekers bekeken ook