Prison Island Assen

Escaperoomcentrum Prison Island Assen heet je hartelijk welkom aan de Nieuwehuizen 10A in Assen.

Meer informatie over Prison Island Assen in Assen

Voor de echte avonturiers ben je bij Prison Island Assen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Prison Island Assen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Assen, spreekt Prison Island Assen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Nieuwehuizen 10A in Assen. Telefonisch is Prison Island Assen te bereiken via 31 592 820 383 en op de website https://kingsandqueensassen.nl/prison-island/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Prison Island Assen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Prison Island Assen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Prison Island Assen

Bezoekers bekeken ook