Wijn Escape

Escaperoomcentrum Wijn Escape heet je hartelijk welkom aan de Stroetweg 9 in Voorthuizen.

Meer informatie over Wijn Escape in Voorthuizen

Voor de echte avonturiers ben je bij Wijn Escape aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Wijn Escape en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Voorthuizen, spreekt Wijn Escape tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Stroetweg 9 in Voorthuizen. Telefonisch is Wijn Escape te bereiken via 31 342 794 047 en op de website https://wijnescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Wijn Escape? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wijn Escape het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Wijn Escape

Bezoekers bekeken ook