De Goudmijn

Escaperoomcentrum De Goudmijn heet je hartelijk welkom aan de Oudezijds Armsteeg 24 in Amsterdam.

Meer informatie over De Goudmijn in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij De Goudmijn aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Goudmijn en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt De Goudmijn tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Oudezijds Armsteeg 24 in Amsterdam. Telefonisch is De Goudmijn te bereiken via en op de website https://www.fundustry.nl/escaperoom-amsterdam-de-goudmijn/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Goudmijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Goudmijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Goudmijn

Bezoekers bekeken ook