Freules Van Beckum

Escaperoomcentrum Freules Van Beckum heet je hartelijk welkom aan de Hengevelderweg 3 in Diepenheim.

Meer informatie over Freules Van Beckum in Diepenheim

Voor de echte avonturiers ben je bij Freules Van Beckum aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Freules Van Beckum en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Diepenheim, spreekt Freules Van Beckum tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hengevelderweg 3 in Diepenheim. Telefonisch is Freules Van Beckum te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Freules Van Beckum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Freules Van Beckum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Freules Van Beckum

Bezoekers bekeken ook