Escape TUDelft

Escaperoomcentrum Escape TUDelft heet je hartelijk welkom aan de Sint Agathaplein 4 in Delft.

Meer informatie over Escape TUDelft in Delft

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape TUDelft aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape TUDelft en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delft, spreekt Escape TUDelft tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Sint Agathaplein 4 in Delft. Telefonisch is Escape TUDelft te bereiken via en op de website http://www.escapetudelft.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape TUDelft? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape TUDelft het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape TUDelft

Bezoekers bekeken ook