The Mystery Of Whitechapel

Escaperoomcentrum The Mystery Of Whitechapel heet je hartelijk welkom aan de Diepenhorstlaan 11C in Rijswijk.

Meer informatie over The Mystery Of Whitechapel in Rijswijk

Voor de echte avonturiers ben je bij The Mystery Of Whitechapel aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Mystery Of Whitechapel en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rijswijk, spreekt The Mystery Of Whitechapel tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Diepenhorstlaan 11C in Rijswijk. Telefonisch is The Mystery Of Whitechapel te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Mystery Of Whitechapel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Mystery Of Whitechapel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Mystery Of Whitechapel

Bezoekers bekeken ook