The Infinicorp Laboratory

Escaperoomcentrum The Infinicorp Laboratory heet je hartelijk welkom aan de Hamsterkoog 3H in Alkmaar.

Meer informatie over The Infinicorp Laboratory in Alkmaar

Voor de echte avonturiers ben je bij The Infinicorp Laboratory aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij The Infinicorp Laboratory en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alkmaar, spreekt The Infinicorp Laboratory tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Hamsterkoog 3H in Alkmaar. Telefonisch is The Infinicorp Laboratory te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij The Infinicorp Laboratory? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je The Infinicorp Laboratory het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. The Infinicorp Laboratory

Bezoekers bekeken ook