Escape Room Adventure

Escaperoomcentrum Escape Room Adventure heet je hartelijk welkom aan de Ekkersweijer 6 in Best.

Meer informatie over Escape Room Adventure in Best

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Adventure aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Adventure en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Best, spreekt Escape Room Adventure tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Ekkersweijer 6 in Best. Telefonisch is Escape Room Adventure te bereiken via 31 6 51868952 en op de website http://escaperoomadventure.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Adventure? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Adventure het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Adventure

Bezoekers bekeken ook