Actief Veenhuizen

Organisator van buitenactiviteiten Actief Veenhuizen heet je hartelijk welkom aan de Meidoornlaan 40 in Veenhuizen.

Meer informatie over Actief Veenhuizen in Veenhuizen

Voor de echte avonturiers ben je bij Actief Veenhuizen aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Actief Veenhuizen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Veenhuizen, spreekt Actief Veenhuizen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Meidoornlaan 40 in Veenhuizen. Telefonisch is Actief Veenhuizen te bereiken via 31 592 785 804 en op de website https://actief-veenhuizen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Actief Veenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Actief Veenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Actief Veenhuizen

Bezoekers bekeken ook