Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten

Organisator van buitenactiviteiten Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten heet je hartelijk welkom aan de Koekoeksweg 4 in Weert.

Meer informatie over Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten in Weert

Voor de echte avonturiers ben je bij Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Weert, spreekt Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Koekoeksweg 4 in Weert. Telefonisch is Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten te bereiken via 31 495 545 533 en op de website http://www.fun-thrills.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fun Thrills Weert - Outdoor en Indoor activiteiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fun Thrills Weert – Outdoor en Indoor activiteiten

Bezoekers bekeken ook