Molecaten Outdoor Drenthe

Organisator van buitenactiviteiten Molecaten Outdoor Drenthe heet je hartelijk welkom aan de Oranjekanaal Noordzijde 10 in Wezuperbrug.

Meer informatie over Molecaten Outdoor Drenthe in Wezuperbrug

Voor de echte avonturiers ben je bij Molecaten Outdoor Drenthe aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Molecaten Outdoor Drenthe en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wezuperbrug, spreekt Molecaten Outdoor Drenthe tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Oranjekanaal Noordzijde 10 in Wezuperbrug. Telefonisch is Molecaten Outdoor Drenthe te bereiken via 31 591 382 082 en op de website https://www.molecaten.nl/outdoor-drenthe kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Molecaten Outdoor Drenthe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Molecaten Outdoor Drenthe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Molecaten Outdoor Drenthe

Bezoekers bekeken ook