JP Activiteiten

Organisator van buitenactiviteiten JP Activiteiten heet je hartelijk welkom aan de Kloekhorststraat 29 in Assen.

Meer informatie over JP Activiteiten in Assen

Voor de echte avonturiers ben je bij JP Activiteiten aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij JP Activiteiten en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Assen, spreekt JP Activiteiten tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Kloekhorststraat 29 in Assen. Telefonisch is JP Activiteiten te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij JP Activiteiten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je JP Activiteiten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. JP Activiteiten

Bezoekers bekeken ook