Mobiele Klimwand

Organisator van buitenactiviteiten Mobiele Klimwand heet je hartelijk welkom aan de Ambachtstraat 20 in De Lutte.

Meer informatie over Mobiele Klimwand in De Lutte

Voor de echte avonturiers ben je bij Mobiele Klimwand aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Mobiele Klimwand en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van De Lutte, spreekt Mobiele Klimwand tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Ambachtstraat 20 in De Lutte. Telefonisch is Mobiele Klimwand te bereiken via 31 541 552 966 en op de website http://mobieleklimwand.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Mobiele Klimwand? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mobiele Klimwand het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Mobiele Klimwand

Bezoekers bekeken ook