Bee Caribe

Organisator van buitenactiviteiten Bee Caribe heet je hartelijk welkom aan de Sur Salinja 16 Kralendijk, Bonaire in Kralendijk.

Meer informatie over Bee Caribe in Kralendijk

Voor de echte avonturiers ben je bij Bee Caribe aan het juiste adres. Deze Organisator van buitenactiviteiten voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bee Caribe en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Organisator van buitenactiviteiten.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Kralendijk, spreekt Bee Caribe tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Organisator van buitenactiviteiten is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Organisator van buitenactiviteiten op Sur Salinja 16 Kralendijk, Bonaire in Kralendijk. Telefonisch is Bee Caribe te bereiken via 599 777 0048 en op de website http://www.beecaribe.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bee Caribe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bee Caribe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bee Caribe

Bezoekers bekeken ook