AdventurEscape Utrecht

Escaperoomcentrum AdventurEscape Utrecht heet je hartelijk welkom aan de Vrieslantlaan 2 in Utrecht.

Meer informatie over AdventurEscape Utrecht in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij AdventurEscape Utrecht aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij AdventurEscape Utrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt AdventurEscape Utrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Vrieslantlaan 2 in Utrecht. Telefonisch is AdventurEscape Utrecht te bereiken via 31 6 39764354 en op de website http://www.adventurescape.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij AdventurEscape Utrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je AdventurEscape Utrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. AdventurEscape Utrecht

Bezoekers bekeken ook