Avonturium / Escape Room Egmond

Escaperoomcentrum Avonturium / Escape Room Egmond heet je hartelijk welkom aan de Mosselaan 130 in Egmond aan den Hoef.

Meer informatie over Avonturium / Escape Room Egmond in Egmond aan den Hoef

Voor de echte avonturiers ben je bij Avonturium / Escape Room Egmond aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Avonturium / Escape Room Egmond en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Egmond aan den Hoef, spreekt Avonturium / Escape Room Egmond tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Mosselaan 130 in Egmond aan den Hoef. Telefonisch is Avonturium / Escape Room Egmond te bereiken via en op de website https://www.avonturium.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Avonturium / Escape Room Egmond? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Avonturium / Escape Room Egmond het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Avonturium / Escape Room Egmond

Bezoekers bekeken ook