Be Boulder Amsterdam

Sportklimmen Be Boulder Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Anthony Fokkerweg 75 in Amsterdam.

Meer informatie over Be Boulder Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Be Boulder Amsterdam aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Be Boulder Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Be Boulder Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Anthony Fokkerweg 75 in Amsterdam. Telefonisch is Be Boulder Amsterdam te bereiken via 31 20 248 0084 en op de website https://beboulder.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Be Boulder Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be Boulder Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Be Boulder Amsterdam

Bezoekers bekeken ook