Klimmuur Den Haag — De Uithof

Sportklimmen Klimmuur Den Haag — De Uithof heet je hartelijk welkom aan de Jaap Edenweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Klimmuur Den Haag — De Uithof in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Den Haag — De Uithof aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Den Haag — De Uithof en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Klimmuur Den Haag — De Uithof tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Jaap Edenweg 10 in Den Haag. Telefonisch is Klimmuur Den Haag — De Uithof te bereiken via 31 70 359 9229 en op de website http://www.deklimmuur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Den Haag — De Uithof? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Den Haag — De Uithof het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Den Haag — De Uithof

Bezoekers bekeken ook