Klimmuur Amsterdam Centraal

Sportklimmen Klimmuur Amsterdam Centraal heet je hartelijk welkom aan de Dijksgracht 2 in Amsterdam.

Meer informatie over Klimmuur Amsterdam Centraal in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Amsterdam Centraal aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Amsterdam Centraal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Klimmuur Amsterdam Centraal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Dijksgracht 2 in Amsterdam. Telefonisch is Klimmuur Amsterdam Centraal te bereiken via 31 20 427 5777 en op de website http://www.deklimmuur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Amsterdam Centraal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Amsterdam Centraal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Amsterdam Centraal

Bezoekers bekeken ook