Boulderen onder het spoor

Sportklimmen Boulderen onder het spoor heet je hartelijk welkom aan de Noorderweg 24 in Schiedam.

Meer informatie over Boulderen onder het spoor in Schiedam

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderen onder het spoor aan het juiste adres. Deze Sportklimmen voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderen onder het spoor en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportklimmen.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Schiedam, spreekt Boulderen onder het spoor tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportklimmen is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportklimmen op Noorderweg 24 in Schiedam. Telefonisch is Boulderen onder het spoor te bereiken via en op de website http://www.nkbv.nl/sport/boulderen kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderen onder het spoor? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderen onder het spoor het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderen onder het spoor

Bezoekers bekeken ook