Beleef Ootmarsum

Evenementenbureau Beleef Ootmarsum heet je hartelijk welkom aan de Profietstraat 53 in Ootmarsum.

Meer informatie over Beleef Ootmarsum in Ootmarsum

Voor de echte avonturiers ben je bij Beleef Ootmarsum aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Beleef Ootmarsum en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ootmarsum, spreekt Beleef Ootmarsum tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Profietstraat 53 in Ootmarsum. Telefonisch is Beleef Ootmarsum te bereiken via 31 541 294 407 en op de website https://www.beleefootmarsum.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Beleef Ootmarsum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beleef Ootmarsum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Beleef Ootmarsum

Bezoekers bekeken ook