Escape2Change

Evenementenbureau Escape2Change heet je hartelijk welkom aan de Koningsweg 35 in Arnhem.

Meer informatie over Escape2Change in Arnhem

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape2Change aan het juiste adres. Deze Evenementenbureau voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape2Change en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenbureau.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Arnhem, spreekt Escape2Change tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenbureau is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenbureau op Koningsweg 35 in Arnhem. Telefonisch is Escape2Change te bereiken via 31 6 14391674 en op de website http://www.escape2change.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape2Change? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape2Change het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape2Change

Bezoekers bekeken ook