Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 5.30 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

5.30 kg

Breedte

99 cm

Dikte

10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal

Dan is dit luchtbed ideaal! Het Bestway Connect 3-in-1 luchtbed is gemaakt van duurzaam PVC en polyester, waardoor het tegen een stootje kan. Met een afmeting van 188x99 cm biedt het genoeg ruimte om comfortabel te slapen. Dankzij de handige connectoren kun je het luchtbed eenvoudig transformeren naar twee aparte 1-persoonsbedden. Ideaal als je gasten hebt of als je met een vriend(in) gaat kamperen. Heb je liever een ruim 1-persoonsbed? Geen probleem! Het luchtbed kan ook eenvoudig worden omgezet naar een dubbel 1-persoonsbed. En als je samen met je partner gaat kamperen, is het opblaasbed eenvoudig om te toveren naar een comfortabel 2-persoonsbed. Met de stevige I-beam constructie en het Tritech materiaal biedt dit luchtbed niet alleen een goede nachtrust, maar behoudt het ook altijd zijn vorm. Zo hoef je je geen zorgen te maken over een doorgezakt matras. Of je nu gaat kamperen, logeren of gewoon thuis extra slaapruimte nodig hebt, het Bestway Connect 3-in-1 luchtbed is de perfecte keuze.

Veelgestelde vragen over de Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal

De Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal is 99 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, 25 tot 40 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal weegt 5.30 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway 3-in-1 Luchtbed Connect - 188x99cm PVC/Polyester Single, Double Single en Twin opblaasbed Tritech Materiaal is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten