High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van PVC en weegt slechts 4.67 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

PVC

Gewicht

4.67 kg

Breedte

185 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp

Dit High Peak King Comfort Plus Luchtbed is perfect voor een comfortabele slaapervaring voor twee personen. Het luchtbed heeft een extra lange en brede afmeting, waardoor er voldoende ruimte is om te ontspannen en te rusten. Met de geïntegreerde en gepatenteerde ingebouwde voetpomp is het oppompen van het luchtbed een fluitje van een cent, zonder dat je een extra pomp hoeft mee te nemen. Dit maakt het luchtbed ideaal voor logeerpartijen of om mee te nemen naar de camping. Het luchtbed is ontworpen met een trendy honingraat motief aan de bovenzijde, gemaakt van huidvriendelijk flocked/velours materiaal. Dit zorgt niet alleen voor een stijlvolle uitstraling, maar ook voor extra comfort tijdens het slapen. De speciale constructie met horizontale luchtkamers zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het gewicht, waardoor je een optimale slaapervaring hebt. Dankzij de snelle opblaastijd is het luchtbed binnen no-time klaar voor gebruik. Of je nu gaat kamperen of gasten ontvangt, met dit High Peak King Comfort Plus Luchtbed ben je verzekerd van een goede nachtrust.

Veelgestelde vragen over de High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp

De High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp is 185 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp is een 2-persoons slaapmat.

De High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp is gemaakt van PVC. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp weegt 4.67 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De High Peak King Comfort Plus Luchtbed 2-Persoons - ingebouwde voetpomp is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten