Bestway Kingsize luchtbed 203 cm

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Bestway Kingsize luchtbed 203 cm is een 2-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 4564 g. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Bestway Kingsize luchtbed 203 cm

Aantal personen

2

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

4564 g

Breedte

183 cm

Dikte

10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Bestway Kingsize luchtbed 203 cm

Val in slaap als een koning op het Bestway Kingsize luchtbed van 203 cm. Met zijn majestueuze afmetingen biedt dit luchtbed je het ultieme comfort en een ongeëvenaarde slaapervaring. Of je nu gaat kamperen, logeert bij vrienden of gewoon een extra slaapoptie nodig hebt, dit luchtbed zal je niet teleurstellen. Dankzij de hoogwaardige constructie en het stevige vinylmateriaal is het Bestway Kingsize luchtbed duurzaam en betrouwbaar. Het is ontworpen om lang mee te gaan, zodat je er vele nachten van kunt genieten. Met een comfortabele slaaphoogte van 46 cm biedt dit luchtbed een gemakkelijke in- en uitstap, vergelijkbaar met een echt bed. Het Bestway Kingsize luchtbed is ook voorzien van een ingebouwde elektrische pomp, waardoor het oppompen en leeg laten lopen een fluitje van een cent is. Geen gedoe meer met handmatig pompen of extra gereedschap. Bovendien zorgt de unieke structuur van het luchtbed voor een gelijkmatige gewichtsverdeling en ondersteuning, zodat je altijd goed slaapt en ontspannen wakker wordt. Met het Bestway Kingsize luchtbed kun je genieten van een vorstelijke slaapervaring, waar je ook bent. Voel je als een koning terwijl je comfortabel wegdroomt op dit indrukwekkende luchtbed van 203 cm.

Veelgestelde vragen over de Bestway Kingsize luchtbed 203 cm

De Bestway Kingsize luchtbed 203 cm is 183 cm breed en heeft een dikte van 10 tot 25 cm, Meer dan 40 cm.

De Bestway Kingsize luchtbed 203 cm is een 2-persoons slaapmat.

De Bestway Kingsize luchtbed 203 cm is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Bestway Kingsize luchtbed 203 cm weegt 4564 g. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Bestway Kingsize luchtbed 203 cm is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten