1. kamperen
  2. LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met

LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van en weegt slechts . Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Gewicht

Breedte

70 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met

Met de LVNRIDS Isomat geniet je van een comfortabele nachtrust tijdens het kamperen. Dit zelfopblazende luchtmatras is ultralicht en heeft een dikte van maar liefst 3,9 inch (10 cm). Met een afmeting van 78,7 x 70 x 10 cm (l x b x h) biedt dit campingbed voldoende ruimte om heerlijk te kunnen ontspannen. Wat dit luchtmatras extra bijzonder maakt, is het kussendesign. Het is voorzien van een eendelig kussen dat zich perfect aanpast aan de kromming van je hoofd en nek, wat zorgt voor een optimale slaapervaring. Het zelfopblazen van de Isomat is ook een fluitje van een cent. Met slechts 60 seconden kun je het luchtbed handmatig of met je voet opblazen. Geen gedoe meer met je mond opblazen of een pomp meenemen. De ingebouwde luchtpomp aan de onderkant van de matras doet al het werk voor je. Daarnaast is deze campingmatras uitgerust met handige drukknopen aan de zijkanten. Hiermee kun je eenvoudig meerdere Isomats aan elkaar bevestigen, waardoor je een ruim tweepersoons luchtmatras of zelfs een familiebed kunt creëren. De Isomat is waterdicht en scheurvast, dankzij het dubbelzijdige 40D materiaal. Geniet van een goede nachtrust in de natuur met de LVNRIDS Isomat!

Veelgestelde vragen over de LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met

De LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met is 70 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met is een 1-persoons slaapmat.

De LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met is gemaakt van . Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met weegt . Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De LVNRIDS Isomat, zelfopblazend, ultralicht, luchtmatras, camping, zelfopblaasbaar, opblaasbaar matras, 3,9 inch dik, met is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten