1. kamperen
  2. Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL

Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Polyester en weegt slechts 0.50 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Polyester

Gewicht

0.50 kg

Breedte

80 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL

De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL is de ultieme metgezel voor een ontspannen dagje uit. Of je nu naar het strand, het park, de camping, een festival of zelfs het vliegveld gaat, deze luchtzak biedt je het ultieme comfort en gemak. Dankzij het opblaasbare ontwerp kun je overal heerlijk ontspannen liggen, waar je maar wilt. Deze XXL ligzak is niet alleen comfortabel, maar ook zeer praktisch. Hij wordt geleverd met een handige draagtas, zodat je hem gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Of je nu met de auto, fiets of te voet gaat, je hebt altijd je eigen comfortabele plekje bij de hand. Bovendien is de luchtzak gemakkelijk op te blazen en weer leeg te laten lopen, waardoor je geen gedoe hebt met pompen of ingewikkelde installaties. Dus waar wacht je nog op? Ga voor de Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL en geniet van ultiem comfort en ontspanning, waar je ook bent. Maak je klaar om te relaxen in stijl en maak van elke buitenactiviteit een onvergetelijke ervaring.

Veelgestelde vragen over de Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL

De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL is 80 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL is een 1-persoons slaapmat.

De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL is gemaakt van Polyester. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL weegt 0.50 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De Premium Air Lounger Luchtzak Ligzak Opblaasbare Zitzak Lucht Zitzak Air Lounger XXL is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten