ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp

5/5

Het survivalweekend komt eraan en dat betekent slapen in een tent of in een slaapzak onder de sterrenhemel. Wat in ieder geval belangrijk is om te hebben is een goede slaapmat of luchtbed. De ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp is een 1-persoons luchtbed. Gemaakt van Vinyl en weegt slechts 2 kg. Gewicht is zeker ook iets om rekeing mee te houden als je gaat survivallen, je moet tenslotte alles bij je dragen.

Specificaties ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp

Aantal personen

1

Zelfopblazend

Materiaal

Vinyl

Gewicht

2 kg

Breedte

97 cm

Dikte

Meer dan 40 cm

Omschrijving van de ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp

Dit beige eenpersoons luchtmatras van ZOVAIO is de perfecte oplossing voor een comfortabele nachtrust. Met een indrukwekkende afmeting van 196cmx97cmx47cm biedt dit opblaasbare luchtbed voldoende ruimte om heerlijk te ontspannen. Dankzij de ingebouwde elektrische pomp is het bed in slechts 3 minuten volledig opgeblazen en klaar voor gebruik. Dit luchtmatras is niet alleen handig voor thuisgebruik, maar ook ideaal voor op reis of voor logeerpartijen. Het duurzame materiaal zorgt voor een stabiele en stevige ondergrond, zodat u kunt genieten van een goede nachtrust, waar u ook bent. De beige kleur geeft het luchtbed een stijlvolle uitstraling die gemakkelijk past bij elke interieurstijl. Het ZOVAIO luchtmatras biedt niet alleen comfort, maar ook gemak. Met de ingebouwde elektrische pomp kunt u het bed eenvoudig opblazen en leeg laten lopen zonder gedoe met handmatig pompen. Daarnaast zorgt de stevige constructie ervoor dat het luchtbed lang meegaat, zelfs bij regelmatig gebruik. Kortom, met de ZOVAIO luchtmatras haalt u een kwaliteitsproduct in huis dat garant staat voor een goede nachtrust, waar u ook bent.

Veelgestelde vragen over de ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp

De ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp is 97 cm breed en heeft een dikte van Meer dan 40 cm.

De ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp is een 1-persoons slaapmat.

De ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp is gemaakt van Vinyl. Een ademend materiaal speciaal voor kamperen en survivallen. 

De ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp weegt 2 kg. Niet te zwaar want deze moet je meedragen tijdens de survivaltocht naar de volgende slaapplek.

De ZOVAIO luchtmatras- Beige eenpersoons- 196cmx97cmx47cm- Opblaasbare luchtbedden- Met ingebouwde elektrische pomp is zelfopblazend: . 

Bekijk nog meer luchtbedden en slaapmatten