Sneak Out Sleen

Escaperoomcentrum Sneak Out Sleen heet je hartelijk welkom aan de Bannerschultestraat 32 in Sleen.

Meer informatie over Sneak Out Sleen in Sleen

Voor de echte avonturiers ben je bij Sneak Out Sleen aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Sneak Out Sleen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Sleen, spreekt Sneak Out Sleen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Bannerschultestraat 32 in Sleen. Telefonisch is Sneak Out Sleen te bereiken via 31 6 46731339 en op de website https://www.sneakoutsleen.nl/contact kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Sneak Out Sleen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sneak Out Sleen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Sneak Out Sleen

Bezoekers bekeken ook