Bouw je Eigen Escape Room

Escaperoomcentrum Bouw je Eigen Escape Room heet je hartelijk welkom aan de De Eendrachtstraat 7 in Hillegom.

Meer informatie over Bouw je Eigen Escape Room in Hillegom

Voor de echte avonturiers ben je bij Bouw je Eigen Escape Room aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bouw je Eigen Escape Room en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Hillegom, spreekt Bouw je Eigen Escape Room tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op De Eendrachtstraat 7 in Hillegom. Telefonisch is Bouw je Eigen Escape Room te bereiken via 31 6 43435973 en op de website https://www.bouwjeeigenescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bouw je Eigen Escape Room? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouw je Eigen Escape Room het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bouw je Eigen Escape Room

Bezoekers bekeken ook