Escaperoom Barneveld

Escaperoomcentrum Escaperoom Barneveld heet je hartelijk welkom aan de Anthonie Fokkerstraat 29B in Barneveld.

Meer informatie over Escaperoom Barneveld in Barneveld

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Barneveld aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Barneveld en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Barneveld, spreekt Escaperoom Barneveld tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Anthonie Fokkerstraat 29B in Barneveld. Telefonisch is Escaperoom Barneveld te bereiken via 31 6 53540544 en op de website https://www.escaperoombarneveld.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Barneveld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Barneveld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Barneveld

Bezoekers bekeken ook