Calisthenics Center

Sportcomplex Calisthenics Center heet je hartelijk welkom aan de Terborgseweg 112a in Doetinchem.

Meer informatie over Calisthenics Center in Doetinchem

Voor de echte avonturiers ben je bij Calisthenics Center aan het juiste adres. Deze Sportcomplex voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Calisthenics Center en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportcomplex.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Doetinchem, spreekt Calisthenics Center tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportcomplex is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportcomplex op Terborgseweg 112a in Doetinchem. Telefonisch is Calisthenics Center te bereiken via 31 6 41486853 en op de website http://www.calisthenicscenter.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Calisthenics Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Calisthenics Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Calisthenics Center

Bezoekers bekeken ook