Sportpark Berg&Bal

Sportcomplex Sportpark Berg&Bal heet je hartelijk welkom aan de De Bloemen 69 in Castricum.

Meer informatie over Sportpark Berg&Bal in Castricum

Voor de echte avonturiers ben je bij Sportpark Berg&Bal aan het juiste adres. Deze Sportcomplex voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Sportpark Berg&Bal en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Sportcomplex.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Castricum, spreekt Sportpark Berg&Bal tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Sportcomplex is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Sportcomplex op De Bloemen 69 in Castricum. Telefonisch is Sportpark Berg&Bal te bereiken via 31 251 657 070 en op de website http://www.bergenbal.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Sportpark Berg&Bal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sportpark Berg&Bal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Sportpark Berg&Bal

Bezoekers bekeken ook